01 March 2009

Tawaran Lagi... Crocs...


TAWARAN HEBAT IENA'S COLLECTION


Kasut Jenama CROCS (Original) Sementara Stok Masih Ada.....



Harga Pasaran : RM129.00
Harga Tawaran : RM100.00 Sahaja

Harga Pasaran : RM129.00
Harga Tawaran : RM100.00 Sahaja

Harga Pasaran : RM129.00
Harga Tawaran : RM100.00 Sahaja

Harga Pasaran : RM139.00
Harga Tawaran : RM100.00 Sahaja

Harga Pasaran : RM139.00
Harga Tawaran : RM100.00 Sahaja

Harga Pasaran : RM139.00
Harga Tawaran : RM100.00 Sahaja



Harga Pasaran : RM209.00
Harga Tawaran : RM170.00 Sahaja

Harga Pasaran : RM149.00
Harga Tawaran : RM110.00 Sahaja

Harga Pasaran : RM129.00
Harga Tawaran : RM100.00 Sahaja

Harga Pasaran : RM129.00
Harga Tawaran : RM100.00 Sahaja

Harga Pasaran : RM129.00
Harga Tawaran : RM100.00 Sahaja

Harga Pasaran : RM129.00
Harga Tawaran : RM100.00 Sahaja

2 comments:

kimimclaren78 said...

penguin, kasut crocs B6 & A5 tu saiz apa ek? agak2nye ada tak saiz 3 1/5? kaki kimi ni kecik je tapi berkenan lah ngan kasut tu. hehehe

Iena's Home Collection said...

hi kimi,
hehehe kita pun dah rembat yg tu 1....sy pkai malaysian size 7 design yg tu kena amik bsar 1 size jadi kena amik size 8

yg dlm pics smua sample bleh request size & color.....kimi nye size kasut skang brapa? so nanti amik 1 size bigger

design MALINDI tu ada color orange, red, grey & black.....pink ada tapi tkut habis stock sbb color pling laku skali hehehe

if interested pls inform ye sbb smua2 tu while stock last....TQ