04 March 2009

Koleksi Tudung Dubai....


Tudung Dubai Selapis ID - RM20.00


Tudung Dubai 2 Lapis - RM30.00


Tudung Dubai Selapis ID - RM20.00


Tudung Dubai Selapis - RM25.00


Tudung Dubai Selapis - RM25.00


Tudung Dubai Selapis - Rm25.00


Tudung Dubai 2 Lapis - RM30.00


Tudung Dubai 2 Lapis - RM30.00

8 comments:

Nana Rosli said...

teringin nak pakai tudung cam nih..
tp takut plak bentuk muka tak mnjad..
asyik pakai tdg bawal je.. huhuhu

mknace said...

waahh.. sudah ada tudung dubai pula..
takde gambo model menggayakannya ke
baru nampak sikit

Iena's Home Collection said...

salam nana
sy mula2 pkai tudung pun start with dubai...tak reti tudung bawal2 tu so far tudung dubai ni la yg plaing senang nak pkai hassle free
try la 1 dulu tgk mcm mana...

Iena's Home Collection said...

hi mknace
tambah apa2 yg patut...tu pun limited edition sbb yg ada tu je la tlg kawan habis kan stock yg die ada
model? mmmm...model bz la tak sempat nak posing2 hehehe

RiNa said...

Salam,

Tudung dah dapat hari ni..thanks yer..puas hati cantik! Tambah la stok lagi yang dubai selapis..:D

-rina-

Iena's Home Collection said...

salam rina,
thanks yer....jual tau
tudung dubai tu tlg2 member je habis kan stock die....insyaallah kalau die ada stock lagi nanti sy tambah yek
thanks again

Anonymous said...

Akk nk tye tudung ni awningnye paras pipi ker, paras dagu??tertarik la..

Anonymous said...

Salam sis, tudung ni, ala dubai selapis Anggerik Avenue ke??awningnye paras bawah pipi ker???.corak2 nye cantik